Kosten en vergoeding

Jeugd
De kosten voor de behandeling voor kinderen en jeugdigen onder de 18 worden in 2024 volledig vergoed door de gemeentes Landsmeer, Beemster, Edam-Volendam, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland, Zaanstad, Diemen, OuderAmstel en Uithoorn. De rekeningen zullen rechtstreeks bij de gemeente waar de jeugdige staat ingeschreven worden gedeclareerd.

Volwassenen
Voor GGZ voor volwassenen gelden de maximale NZA-tarieven. De kosten voor de behandeling van volwassenen worden volledig vergoed door de verzekeringen waarmee ik een contract heb afgesloten. Wel wordt uw eigen risico aangesproken (voor 2024 is dit minimaal €385,=). Het is sterk aan te raden vooraf te informeren bij uw verzekering hoe hoog uw eigen risico is, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Rekeningen zullen rechtstreeks per maand bij de verzekeringsmaatschappij worden gedeclareerd. Voor 2024 heb ik een contract met:

Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO, de Friesland, Achmea, Ziezo, de Christelijke ZV Prolife
Aevitae, Eucare, Care4Life
ASR, Ik kies zelf, Ditzo
OWM, Zorg&Zekerheid, AZVZ
DSW, Stad Holland, inTwente
ONVZ, VvAA, United Healthcare Global
ENO, Salland, Holland Zorg
Menzis, Anderzorg, Hema, VinkVink
VGZ, Univé, Zekur, IZZ, MVJP, UMC, IZA, VGZbewuzt, Zorgzaam verzekerd

In 2024 werk ik niet ongecontracteerd, dus als u verzekerd bent bij een andere verzekeringsmaatschappij dan de hierboven genoemde, dan kunt u helaas niet bij mij terecht voor verzekerde zorg.

Zelfbetalers
Tarief is €150,= per sessie (45 minuten direct en 15 minuten indirecte tijd).

Supervisie
De kosten voor supervisie bedragen €110,= per sessie (45 minuten) en zullen per kwartaal worden gedeclareerd.

No-show beleid
Voor afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd of worden vergeten wordt €50,= in rekening gebracht worden.