Aanmelden

Jeugdigen:
Als de jeugdige ingeschreven is in een gemeente met wie ik een contract heb afgesloten dan kunt u zich met een verwijzing van het Ouder-Kind Team of de huisarts of andere medisch specialist via de mail aanmelden: praktijkmirjamjonkers@gmail.com. Na een eerste gesprek zal een beschikking bij de gemeente aangevraagd worden. Pas als die binnen is (meestel binnen een week) kan de behandeling van start gaan.

Volwassenen:
Met een verwijsbrief van de huisarts of andere medisch specialist waarop staat of het gaat om GGZ kunt u zich via de mail aanmelden: praktijkmirjamjonkers@gmail.com. Er wordt zo snel mogelijk een eerste gesprek gepland.

Het is belangrijk te weten dat informatie gestuurd via de gmail nooit volledig beveiligd is. Mocht u privacygevoelige informatie willen versturen, dan kan dat het veiligst via de post of door mij even een mailtje met deze vraag te sturen. Ik zal u dan via zorgmail een bericht sturen, waarop u kunt reageren. De informatie komt dan rechtstreeks in het patiƫntendossier terecht. U kunt uiteraard ook altijd informatie meenemen naar de praktijk.